X
اخبار و رویدادها
مجله صدای زنده-اولین مجله بر روی حافظه فلش
/ دسته بندی ها: صدای زنده

نمونه هایی از عدم رعایت ایمنی مواد غذایی در بازرسی از رستوران‏ها

لیست دستورات بهداشتی در تهیه غذاها

به گزارش مجله صدای زنده: عدم توجه به برخی از نکات بهداشتی ممکن است تا منتج به مشکلات بهداشتی در فرآیند طبخ غذا شوند. لذا در این زمینه لازم است لیستی از موارد بهداشتی را آماده کرد و در اختیار صاحبان مراکز تهیه غذا قرار داد تا از تکرار موارد بهداشتی ممانعت بعمل آید. این نمونه گزارشی است از یک مرکز تهیه غذا و نکاتی که می بایست در آن مراکز رعایت شوند تا اصول بهداشتی به درستی رعایت شود.

 

 

غذای عمده 5800 تومانی (چلوجوجه کباب) را از لینک زیر خرید کنید

http://bestad.ir/order/discountmeal

 

 

  1. باید اطمینان حاصل شود که محصولات قدیمی تاریخ گذشته به سرعت از آشپزخانه خارج می شوند.
  2. بعضی از کیسه‏های برنج بر روی زمین قرار می‏گیرند. باید اطمینان حاصل شود که فاصله مواد غذایی از کف زمین حداقل 15 سانتی متر باشد.
  3. چند بسته یخ فاقد نام، آدرس یا شماره تلفن محل بسته‏بندی آنجا بود. باید یخ برچسب به همراه آدرس و شماره تلفن داشته باشد.
  4. داخل دستگاه یخ تمیز نبود. که می بایست تمیز شود.
  5. صابون در آشپزخانه وجود نداشت.(صابون صرفا در دستشویی موجود بود) باید اطمینان حاصل شود که صابون دست در همه سینک‏های موجود باشد.
  6. مشاهدات: حوله‏های کاغذی که در داخل سینک ظرفشویی قرار داشتند. نباید زباله حوله در همه جا ریخته شده باشد. سینک های ظرفشویی مرتبا لایروبی شوند.
  7. واشرهای موجود در کولر تمیز نبودند. کلیه سطوح در تهیه غذا باید تمیز نگه داشته شوند.
  8. همبرگرها در دمای 103-111 فارنهایت گرم می‏شدند. نیاز است تا در دمای 135 فارنهایت گرم شوند.
  9. کارگران تهیه غذا دست‏های خود را که دستکش داشت به وضوح با پیش بند کثیف پاک کرده و سپس با همان دستکش به درست کردن غذا ادامه می‏دهند. کارمندان باید در هر زمان که دست هایشان آلوده شد آنها را بشویند. در آنجا با دور انداختن غذا و شستن دستهای کارمندان قبل از بازگشت به محل کار اصلاح شد.
  10. کارمند با دست‏های بدون دستکش در حال پاک کردن ماهی خام و قرار دادن در ظروف بودند. کارمندان نباید بدون دستکش با غذاهای آماده شده برای خوردن، تماس داشته باشند
  11. حبوبات سبز در طی فرآیند خنک شدن پوشانده شده‏اند. مواد غذایی باید بدون پوشش باشند تا امکان انتقال حرارت در طی فرآیند خنک سازی وجود داشته باشد.
مطلب قبلی 5 راه انتخاب مواد غذایی سالم
مطلب بعدی رستوران‏ها دوباره باز می‏شوند: سالاد مرغ را امتحان کنید
چاپ
23 به این مطلب امتیاز دهید:
هیچ امتیازی موجود نیست

دیدگاه خود را درج فرمایید

This form collects your name, email, IP address and content so that we can keep track of the comments placed on the website. For more info check our Privacy Policy and Terms Of Use where you will get more info on where, how and why we store your data.
افزودن دیدگاه

انتخابگر پوسته

دی ان ان